Etherpiraten on air met kerst 2019

Traditiegetrouw zijn er weer vele etherpiraten in de lucht tijdens de kerstdagen. En eerlijk is eerlijk, hoe gaaf is het om uit te zenden tijdens de kerst en de vele reactie te mogen ontvangen. De redactie van FluxFM heeft een aantal foto`s mogen ontvangen van stations die in de lucht zijn. Wij zullen ze in dit bericht gaan plaatsten. Hoe www.fluxfm.nu dus in de in gaten!

Combi Team Arnhem

Update: Hier de foto`s van het combi team. Het station is via twee frequenties in de regio Arnhem te beluisteren. De frequenties: 91,2 MHz en 108.0 Mhz. Natuurlijk in stereo en RDS. Het station is in een groot deel van Nederland te beluisteren. In de lucht vanaf 23 december, het doel is 1 januari 2020. Wij wensen het team nog veel plezier en succes de komende dagen.

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie en meld je eenvoudig aan!